ZandFabriek

Website

Voor de ZandFabriek hebben wij een converterende webshop gemaakt die niet alleen de best-practices van giganten geïmplementeerd, maar ook een volledige groothandel-functionaliteit. Van een overzichtelijke home pagina tot en met de afreken pagina, alles is volledig afgestemd om de conversie te verhogen. Wil jij ook een professionele website laten maken in Friesland? Neem dan nu contact met ons op.

zandfabriek heeft een prachtige website met webshop laten maken

Conversie verhogen

Door gebruik te maken van opvallende kleuren binnen het ontwerp is het voor de bezoeker direct duidelijk waar zijn actie nodig is. Ook het onderbewustzijn wordt automatisch aangesproken door positieve signalen te ontvangen zoals de Unique Selling Points. Doordat er professionele foto’s op de webshop zijn gebruikt, geeft dit direct een professionele uitstraling.

ZandFabriek heeft een prachtige website met webshop laten maken in Friesland

Business 2 Business

Om voor persoonlijk contact te zorgen, prijsafspraken te maken en bulk prijzen te kunnen hanteren is er voor gekozen om afnemers zich te laten registreren. Na goedkeuring wordt er bepaalde prijs afspraak gemaakt, zodra deze is vastgelegd kan de afnemer gemakkelijk inloggen om zijn aangepaste prijzen in te zien. Dit zorgt niet alleen voor de persoonlijke touch, maar ook klantenbinding en merkbekendheid vergroten.

ZandFabriek heeft een prachtige website met webshop laten maken in Friesland