Jouw professionele website laten maken in Drachten?

Wil je een website laten maken in Drachten die perfect bij jouw bedrijf past? Jij krijgt een professionele WordPress website op maat, met SEO-optimalisatie en converterende teksten.

Wij weten wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien. Als lokaal bedrijf in Drachten weten wij ook wat er speelt in jouw omgeving en hoe we je kunnen helpen om nog beter gevonden te worden. Omdat jij een professionele website wilt laten maken in Drachten brengen wij eerst jouw doelen in kaart. Maak nu snel & gemakkelijk een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw website laten maken in Drachten zodat jouw bedrijf echt zal groeien

Bij BoostMijnBedrijf zorgen we ervoor dat jouw website perfect past bij jouw bedrijf en doelgroep. Onze ervaren webdesigners maken gebruik van de nieuwste technieken en trends om een unieke website te creëren die er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed presteert. Omdat jij jouw website laat maken door een professional in Drachten weet jij zeker dat jouw website doeltreffend zal zijn.

Weten wat jouw bezoeker wil!
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites die conversies opleveren, zodat jouw bedrijf snel zal gaan groeien. Wil jij jouw website laten maken door een ervaren team in Drachten, maak dan nu gemakkelijk en snel een vrijblijvende afspraak.

~ Kennis geeft kracht

website laten maken,website laten bouwen,website laten ontwerpen,webdesign,webshop,hosting,website onderhoud,teksten website,conversie,marketingstrategie,drachten

Wil jij een gratis adviesgesprek?

Jij bent verzekerd van een geweldige website met onze ervaren webdevelopers.

Maak nu vrijblijvend een afspraak met onze adviseur in Drachten om zelf te mogen ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen.

Jij blijft staan met onze stevige fundering

Webhosting in Nederland

Met 24 CPU cores en 16GB RAM draait jouw website op robuuste servers. Deze servers zijn geplaatst in een ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerd datacenter met een VEB beveiligingsklasse 4. Hierdoor ben jij verzekerd dat jouw data veilig blijft.

Learn More

Extreem hoge laadsnelheid

De combinatie van HTTP 2.0, OPCache en Redis caching zorgt ervoor dat jouw website in een flits wordt geladen. Ook gebruiken wij gerenommeerde plugins en een lichtgewicht thema zodat jouw website lekker licht en super snel blijft draaien op SSD schijven.

Learn More

IJzersterke beveiliging

Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over DDoS aanvallen of hackers. Met onze ijzersterke firewall en brute-force maatregelen komen hackers niet meer binnen. Door gebruik te maken van HSTS weet je zeker dat jouw bezoekers beschermd zijn.

Learn More

Back-up tot 60 dagen

Automatisch wordt er zeven keer per dag een volledige back-up gemaakt. Deze backups blijven 60 dagen op onze servers staan en kunnen wij kosteloos voor je terugplaatsen. Zo hoef jij nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies.

Learn More

Lokale vindbaarheid in Drachten

Strategische teksten laten schrijven

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om lokaal gevonden te worden als bedrijf in Drachten. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor lokale zoekopdrachten.

We maken gebruik van zoekwoorden en long tail keywords die passen bij jouw bedrijf en doelgroep. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website goed scoort in de lokale zoekresultaten en krijg je meer relevante bezoekers op je website, die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Conversiegerichte teksten

Laat jouw teksten voor zichzelf spreken

Een goede website heeft niet alleen een mooi design en goede vindbaarheid. De teksten moeten perfect aansluiten bij jouw klanten in Drachten en aanzetten tot actie en jouw conversie gigantisch laat stijgen.

Daarom schrijven wij conversiegerichte teksten die ervoor zorgen dat potentiële klanten niet alleen op je website belanden, maar ook daadwerkelijk klant bij je worden. Dit gebeurt doordat er een contentmarketing strategie in combinatie met marketingpsychologie wordt toegepast. Op magische wijze tover jij bezoekers om tot echte klanten.

Jouw website laten maken door een betrouwbare partner in Drachten

Bij BoostMijnBedrijf vinden we het belangrijk dat je een betrouwbare partner hebt voor het laten maken van je website. We werken transparant en houden je op de hoogte van elke stap in het proces. We luisteren naar jouw wensen en stellen jouw doelen centraal. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat je website er niet alleen goed uitziet, maar ook goed presteert. Zo kun jij je focussen op wat je het beste doet: ondernemen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

BoostMijnBedrijf is gespecialiseerd in het maken van professionele websites die aansluiten bij jouw wensen. Hierbij denken we niet alleen aan het ontwerp van de website zelf, maar ook aan de functionaliteiten die erop moeten komen en de boodschap die je wilt uitdragen.

Laat jouw telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

  Zelf jouw website beheren of wil je dit toch liever gaan uitbesteden

  Jouw website onderhouden is belangrijk

  Onderhoud aan jouw website is niet alleen belangrijk om jouw website veilig te houden. Maar ook om regelmatig nieuwe content toe te voegen en zorgen dat alles up-to-date blijft. Doordat jij steeds nieuwe content op jouw website plaatst blijven bezoekers terugkomen en scoor je tegelijkertijd extra punten bij Google. Omdat wij gebruik maken van het gebruiksvriendelijke CMS WordPress zul jij snel je weg vinden. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen dan staan wij altijd voor je klaar om jouw te ondersteunen.

  Wil je ook een professionele website laten maken in Drachten?

  Neem dan nu contact op met BoostMijnBedrijf en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen en hoe we je kunnen helpen om te groeien.

  Wat klanten kregen