Vaste tarieven om jouw bedrijf zijn online resultaten te optimaliseren

Wil jij ook dat jouw website goed gevonden wordt? En dat jouw website snel blijft laden en daadwerkelijk bezoekers omzet tot echte klanten? Dan helpen wij jou graag verder!

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om snel en goedkoop een website te laten maken, maar werkt je website dan voor jou of werk jij eigenlijk voor je website? Het hebben van een website is tegenwoordig namelijk niet meer voldoende. Je zult echt continu bezig moeten zijn om jouw positie op het internet te versterken. Met de hulp van een team aan specialisten hoef jij deze strijd niet meer alleen aan te gaan. Wij helpen je graag verder!

GET STARTED

0$

Bedankt, we nemen binnenkort contact met je op

Wat mogen wij voor jou betekenen?


You need to select an item to continue

Hoeveel mogen wij voor jou doen?

Overzicht

OmschrijvingInformationAantalPrijs
Discount :
Totaal :
You need to select an item to continue

Overzicht

Geschatte kosten

Overzicht

OmschrijvingInformationAantalPrijs
Discount :
Totaal :

Jouw website laten maken door een full-service marketingbureau

Zodra jouw doelgroep en doelen in kaart zijn gebracht, gaan we bezig met een marketingonderzoek en concurrentie-onderzoek. Aan de hand van deze resultaten gaan we aan de slag om een webdesign te ontwerpen die volledig aansluit bij jouw logo en huisstijl. In dit ontwerp houden wij al rekening met de UI (user-interface) en UX (user-experience) om jou CRO (Conversion Rate optimalisatie) zo hoog mogelijk te krijgen.

Van webdesign naar werkende website

Nadat jij jouw goedkeuring hebt gegeven op het ontwerp van je website, kunnen we aan de slag met het schrijven van teksten, het maken van foto’s en het opnemen van jouw bedrijfsvideo’s. Al deze teksten worden geschreven op basis van het marketingonderzoek met SEO en CRO in het achterhoofd. Doordat jij ervoor kiest om de content voor jouw website te laten maken door een full-service marketingbureau, weet je zeker dat alle content aansluit bij jouw marketingstrategie. Natuurlijk zorgen website bouwers ervoor dat deze content perfect wordt verwerkt in jouw website. Zodra deze website helemaal af is, gaan we bezig met het optimaliseren van jouw website op snelheid, vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en conversie. Jij bent dus gegarandeerd van een sublieme website.

Jouw website onderhouden om gegarandeerd te blijven groeien

Oplevering van jouw website en nu dan?

Bij een full-service marketingbureau kun je er op rekenen dat dit niet het eindstation is. Nu komt namelijk het mooiste gedeelte, namelijk zorgen dat jouw website steeds hoger in de zoekresultaten terecht komt. En wanneer Google zijn algoritmes weer heeft geüpdatet, dat jouw website optimaal blijft scoren. Ook zullen jouw concurrenten niet stil zitten, maar omdat jij maandelijkse een marketingonderzoek en SEO optimalisatie krijgt, blijf jij jouw concurrent altijd een stapje voor. Zo worden jouw informatiepagina’s en landingspagina’s elke keer weer bijgeschaafd om ervoor te zorgen dat jouw positie blijft stijgen.

Wil jij ook een professionele website laten maken die voor jouw bedrijf werkt?

Neem dan nu contact op met onze adviseur en maak een vrijblijvend afspraak voor een inventarisatie gesprek. We laten je graag zien wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en hoe we je kunnen helpen om online te groeien.

Eenmalige werkzaamheden om jouw website te laten maken

Wij verzorgen de volledige invulling, SEO optimalisatie en marketing van alle pagina’s.
Natuurlijk inclusief een uniek webdesign op maat die volledig past bij jouw huisstijl.

Starter

11.750

Home & contact -pagina

6 informatie pagina’s

3 landingspagina’s

20 bedrijfsfoto’s

1 bedrijfsvideo’s

Business

19.750

Home & contact -pagina

12 informatie pagina’s

6 landingspagina’s

45 bedrijfsfoto’s

3 bedrijfsvideo’s

Enterprise

24.750

Home & contact -pagina

20 informatie pagina’s

9 landingspagina’s

75 bedrijfsfoto’s

5 bedrijfsvideo’s

Maandelijkse werkzaamheden om jouw website optimaal te laten presteren

Elke maand wordt jouw website verder geoptimaliseerd voor SEO & Pagespeed.
Inclusief een maandelijks marketingonderzoek, hosting, onderhoud en support.
Daardoor ben jij verzekerd van een betrouwbare en snelle website die blijft groeien.

Starter

395 / per maand

Business

575 / per maand

Enterprise

725 / per maand

Jij blijft staan met onze stevige fundering

Webhosting in Nederland

Met 24 CPU cores en 16GB RAM draait jouw website op robuuste servers. Deze servers zijn geplaatst in een ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerd datacenter met een VEB beveiligingsklasse 4. Hierdoor ben jij verzekerd dat jouw data veilig blijft.

Learn More

Extreem hoge laadsnelheid

De combinatie van HTTP 2.0, OPCache en Redis caching zorgt ervoor dat jouw website in een flits wordt geladen. Ook gebruiken wij gerenommeerde plugins en een lichtgewicht thema zodat jouw website lekker licht en super snel blijft draaien op SSD schijven.

Learn More

IJzersterke beveiliging

Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over DDoS aanvallen of hackers. Met onze ijzersterke firewall en brute-force maatregelen komen hackers niet meer binnen. Door gebruik te maken van HSTS weet je zeker dat jouw bezoekers beschermd zijn.

Learn More

Back-up tot 60 dagen

Automatisch wordt er zeven keer per dag een volledige back-up gemaakt. Deze backups blijven 60 dagen op onze servers staan en kunnen wij kosteloos voor je terugplaatsen. Zo hoef jij nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies.

Learn More

Wat klanten kregen