Langweerder Molen

Website

De Langweerder Molen is een prachtig gerenoveerde polder- korenmolen waarin bezoekers hun overnachting kunnen boeken. Een geweldige ervaring om in deze rustgevende omgeving te kunnen verblijven. Ondanks dat het lijkt alsof je de historie instapt, was de website toe aan een nieuw jasje. Om bij het landelijke, rustieke gevoel te blijven zijn we gegaan voor rustgevende en natuurlijke kleuren die passen bij de groene omgeving van de molen. Wil jij ook een professionele website laten maken in Friesland? Neem dan nu contact met ons op.

een unieke website laten maken voor de langweerder molen

Boekingen

Omdat het natuurlijk de bedoeling is om bezoekers hun verblijf te laten boeken, hebben wij op diverse strategische posities een beschikbaarheidskalender naast een boekingsformulier geplaatst. Zo kan de bezoeker direct zijn wensen doorgeven zodat de Langweerder Molen de boeking concreet kan maken en indien nodig nog contact opnemen met de bezoeker.

een unieke website laten maken voor de langweerder molen

Historie

Omdat er veel historie zit achter het verhaal van de molen en zijn omgeving, heeft de website ook een informatie functie. Naast de prachtige omgeving en de beschikbare leefruimtes, is er natuurlijk nog veel meer over te vertellen. Ook het promoten van de Molenaarsdraaidag, wanneer de molen weer in levende lijve zal draaien en bezoekers in contact kunnen komen met de molenaars.

een unieke website laten maken voor de langweerder molen