Kasten van BOB

Landingspagina’s

Kasten van BOB wou ook graag zijn positie bij zoekmachines zoals Google verhogen. Daarom hebben we gekozen voor de lange termijn strategie, namelijk landingspagina’s schrijven. Het doel van deze landingspagina’s is om zich specifiek te kunnen richten op een bepaalde zoekterm en doelgroep. Omdat Kasten van BOB zich eerst wil profileren in Friesland hebben we gekozen voor de lokale SEO strategie door ook Friesland te benoemen.

SEO landingspagina's laten schrijven voor Kasten van BOB in Leeuwarden

Zoekwoorden analyse

Nadat wij een grondige zoekwoord analyse hebben uitgevoerd hebben we alle zoektermen met een hoog zoekvolume in kaart gebracht. Hierdoor hebben wij heel specifiek content kunnen schrijven voor deze landingspagina’s om de doelgroep perfect te kunnen targeten. In combinatie met een uitgebreid concurrentieonderzoek zijn wij aan de slag gegaan om de concurrentie succesvol te gaan overstijgen in de posities bij diverse zoekmachines.

SEO landingspagina's laten schrijven voor Kasten van BOB in Leeuwarden

Conversie verhogen

Het inzetten van slimme marketing en CRO verhogende technieken heeft ervoor gezorgd dat de conversie enorm is gestegen. Omdat wij ervoor hebben gekozen om een afspraak boeken als belangrijkste call-to-action te maken, is deze met behulp van marketingpsychologie zichtbaar op diverse strategische locaties op de landingspagina. Hierdoor stijgt niet alleen de website door een hogere SEO score te krijgen, maar wordt ook de conversie op de website verhoogd.

SEO landingspagina's laten schrijven voor Kasten van BOB in Leeuwarden