Kasten van BOB

Website

Kasten van BOB is een specialist op het gebied van het maken en plaatsen van kasten op maat. Van boekenkast tot kledingkast, met ervaren specialisten bij Kasten van BOB ben je gegarandeerd van succes en blijdschap. Bezoekers kunnen de brochure inzien of direct aan afspraak in de showroom of aan huis inplannen. Wil jij ook een professionele website laten maken in Friesland? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

een unieke website op maat laten maken voor kasten van bob

Afspraken plannen

Om een efficiënte planning te kunnen maken hebben we een afspraken tool op de website gemaakt. Hierin kunnen bezoekers hun locatie, datum en tijdstip aangeven met eventuele additionele informatie. Zodra deze aanvraag binnen is, zullen de experts ervoor zorgen dat zij alle tijd en ruimte beschikbaar hebben om de klant zo goed mogelijk te gaan helpen.

Een unieke website op maat laten maken voor Kasten van BOB Leeuwarden

Meer bezoekers

Een kast van de Leen Bakker of van de Ikea, dit zijn natuurlijk grote spelers die flink inzetten op de marketing en verkoop. Om Kasten van BOB meer bekendheid te geven hebben wij diverse landingspagina’s ingezet met strategische zoekwoorden. De toename van verkeer is hierdoor enorm gestegen, ook de afspraken stromen binnen door diverse marketingpsychologie toe te passen door diverse elementen op de landingspagina’s te plaatsen.

een unieke website op maat laten maken voor kasten van bob 1