Baldadig Nutrition

Website

Baldadig Nutrition heeft een webshop laten maken om diverse sport supplementen online te kunnen verkopen en geeft tips en tricks over het sporten in zijn blog. Over het algemeen is zijn doelgroep vrij jong en hecht een grote waarde aan visuele aantrekkelijkheid. Om op deze doelgroep in te spelen, hebben we gekozen voor een strak, simpel, modern en flitsend ontwerp. Waarbij het overduidelijk is wat Baldadig Nutrition zijn doel zijn.

Unieke moderne webshop laten maken voor Baldadig Nutrition in Utrecht

Webshop

Omdat we de verkopen willen stimuleren, hebben we met aandacht voor detail de product pagina’s ingedeeld en gezorgd voor duidelijke call-to-actions om de conversie te verhogen. Hierbij komen de prachtige 3D-renders van zijn producten subliem tot zijn recht. Ook het afreken proces hebben we zo simpel mogelijk gehouden door alle overbodige elementen te verbergen en het formulier zo kort mogelijk te houden.

Unieke moderne webshop laten maken voor Baldadig Nutrition in Utrecht

Meer bezoekers

Om meer bezoekers op de website te krijgen, wordt de blog functionaliteit slim ingezet. Hierin staan diverse nuttige artikelen die voor de doelgroep van toepassing zijn. Dit zorgt niet alleen voor terugkomend verkeerd op zijn website, maar ook verkeer van bezoekers die alleen op zoek zijn naar informatie. Zo wordt de merk-bekendheid verhoogt en zo ook het klantenbestand.

Unieke moderne webshop laten maken voor Baldadig Nutrition in Utrecht