ASP Noard

Website

ASP Noard had al een website laten maken die bezoekers aantrok, maar deze bezoekers vroegen geen offerte aan en klikten weinig door op andere pagina’s. Graag wou ASP Noard een hogere conversie en een langere bezoekersduur. Hiervoor lieten zij de website volledig opnieuw ontwerpen met gebruiksvriendelijkheid en conversie in het achterhoofd. Wil jij ook een professionele website laten maken in Sneek? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

asp noard heeft een unieke website met webshop laten maken 2

Webshop

Omdat ASP Noard ook al een losse webshop had wouden ze deze functionaliteit graag behouden. Doordat deze webshop op een ander domein stond raakte zij hierdoor bezoekers kwijt. Hierdoor hebben wij gekozen om de webshop te integreren in de website tussen de informatiepagina’s in. Dit resulteert in een groter bereik op Google en en hogere conversie met een langere bezoekersduur.

asp noard heeft een unieke website met webshop laten maken

Hogere conversie

In één oogopslag is het duidelijk voor de bezoeker wat ASP Noard doet en wat de bezoeker hier kan doen. Omdat het aanvragen van de offerte de belangrijkste Call-to-Action is komt dit op meerdere plekken terug en wordt deze met slimme marketingpsychologie tot de aandacht gebracht. Doordat op de informatiepagina’s ook relevante producten direct aan de winkelwagen zijn toe te voegen stijgt hierdoor de waarde voor zowel de bezoeker als voor ASP Noard.